Toppmeny

Inför processledningen på Runby 21/8. Del 1

Här är lite material som jag förberett inför veckans processledning på Runby skola. Mitt uppdrag är att facilitera en serie av workshops där utvecklingsgruppen skall formulera/uppdatera sin vision, syfte, mål och metod i digitaliseringsarbetet.

Här är ett exempel på hur jag förbereder en padlet som skrivyta inför och under processarbetet. Deras skrivyta kommer att förståeliga skäl vara låst och hemlig under själva arbetet men jag ville visa ett exempel på hur jag förbereder mig. Dessutom kommer jag i lite olika grad att använda dessa två böcker i arbetet. How to come up with great ideas av Ewan McIntosh och How to Run a Great Workshop av Nikki Highmore Sims.

23571149 327404

Dessutom har Carl Heath från Interactive Institute intevjuat mig inför arbetet, för att fånga upp mina förväntningar och förberedelser, samt för att kunna följa vilka förändringar jag gör av upplägget under arbetets gång och om jag/vi uppnår uppställda mål. Det materialet kommer i en senare bloggpost.

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Inför processledningen på Runby 7/9. Del 2 - Väsby Lärlabb - 7 september, 2015

    […] det förra tillfället ”Inför processledning på Runby 31/8. Del 1” så satte vi först gruppens förväntningar på arbetet, jag presenterade Padlet som […]

Kommentera