Om Anna Isberg
Anna Isberg jobbar på Bollstanäs skola åk 4 och 5 i Upplands Väsby. Anna är också förstelärare med IKT-inriktning och har i uppdrag att utveckla IKT i undervisningen. Med hjälp av IKT vill Anna få in tekniken och matematiken i undervisningen på ett lustfyllt sätt. En del i detta är att utvidga sitt samarbete med andra skolor där Anna nu har inlett ett samarbete med Helena Dalivin (MA/SO lärare ) på Mälarhöjdens skola och Väsby Lärarlabb.

Om Helena Dalivin

Helena Dalivin undervisar år 6-9 på Mälarhöjdens skola i ämnena matte och no. 
Hon brinner för att utveckla undervisningen genom IKT-verktyg och appar. Hon använder den hackade läroplanen för att få in den digitala världen i skolans skrymslen och vrår.  
Helena är även förstelärare inom IKT och drivande i skolans IT-grupp för utveckling och implementering av digitala arbetssätt i skolan. För detta vann de priset ”Årets lärarlag 2015″ i Stockholm. 
Helena är webadmin för skolans hemsida samt för de årskursbloggar de har på skolan. ”Genom bloggarna river vi klassrummens väggar och gör skolan tillgänglig för elever och vårdnadshavare hela tiden.”
Helena bloggar på PedagagStockholm.se skrivandes på bloggen Urflippat.
Och är i år nominerad till lärarpriset Guldäpplet.

anna_Isberg

Anna Isberg

FullSizeRender

Helena Dalivin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om projektet här – Legorobot.se