Toppmeny

Väsby Lärlabb besöker Almedalen

Väsby Lärlabb åker till Almedalen! Vi finns på plats på Fenomenalen, Skeppsbron 6 måndagen den 29/6 för att prata om vårt upplägg, våra idéer och framförallt ge plats för förskolan och deras pågående utvecklingsarbetet med lärmiljöer.

Så är du nyfiken på vad vi håller på med i Väsby Lärlabb, vad förskolan vill utveckla, Interactive Institutes roll och labbets framtidsplaner – kom förbi, lyssna och mingla med oss på Fenomenalen, Skeppsbron 6, kl. 11 – 11.45!

Hitta till oss på kartan!

Inkubator för innovation och skolutveckling

Teknik i skolan är inget nytt och att investera och rulla ut datorer till alla elever ses ofta som den enkla vägen. Men hur skapar vi riktiga mötesplatser för lärande och innovation? Hur går vi från att förlita oss på eldsjälar till en mer systematisk utveckling, spridning och användning av metodik?

Beskrivning:
Vår vision är att inkubatorn ska blir en naturlig mötesplats och testbädd för idéer som skapar förutsättningar för att sprida, dela, ta del av och förmedla innovation i lärande såväl i Upplands Väsby och Sverige som internationellt. Hur når vi dit?

Per Falk, IT-strateg och processledare, Upplands Väsby kommun
Birgitta Andrén, förskolechef Upplands Väsby kommun
Helena Aldén, förskollärare, Upplands Väsby kommun
Carl Heath, forskare och utvecklare på Interactive Institute

Och moderator är Eva Pethrus.

No comments yet.

Kommentera