Makerkonferens i Luleå

makerkonferens

Amanda Edin och Per Falk skall tala på en Makerkonferens i Luleå

Den 9 februari skall Amanda Edin och Per Falk åka till Luleå för att presentera Väsby Makerspace och vårt manifest för tjänstemän, makers och representanter för andra makerspace i Sverige. Det kommer att bli både roligt och spännande att få sätta ord på vår snart tvååriga resa men framförallt ett tillfälle att stämma av ambitioner, planera för framtiden samt lyssna in och samverka med kollegor från hela Sverige som har samma uppdrag som vi har. Att göra det enklare för barn, elever och pedagoger att känna sig hemma i en komplex samtid och samt hjälpa skolorna att känns sig trygga med undervisning i programmering och digital kompetens.

Vi lovar att återkomma med en rapport!

, ,

No comments yet.

Kommentera