Boka tid

Väsby Makerspace erbjuder kompetensutveckling och organisationsutveckling på flera olika sätt.

Vi arbetar med handledning i olika processer med  ledningsgrupper och pedagoggrupper, samt workshops inom digitalisering och programmering med både pedagoger och elever.

Alla skolor och förskolor i Upplands Väsby kommun oavsett huvudman är välkomna att kostnadsfritt boka tid med personal på Makerspace eller tid hos Makerspace när IKT-pedagoger, lärare eller pedagoger själva vill använda våra lokaler och verktyg.

Förfrågan om bokning inom Upplands Väsby kommun, kontakta oss via e-post:

makerspace@upplandsvasby.se

 

Organisationsutveckling

Väsby Makerspace fungerar som handledare  för Skolverkets modul Leda Digitalisering samt även som processledare i flera ledningsgrupper.

Vi rekommenderar att efter Leda Digitalisering fortsätta med Skolverkets modul Leda förändring, där vi erbjuder fortsatt  handledning genom processen.

 

Workshops för pedagoger

Workshops kan bokas för pedagoger i små och stora grupper från en eller flera enheter på tisdagar, onsdagar samt torsdagar med pass på 2 – 3 timmar.
Ni kan boka hos oss mellan 14 – 19.30.

 

Workshops med elever

Vi erbjuder 7 olika tillfällen per vecka för workshops med elever:

Måndag 13 – 15
Tisdag 9 – 11
Onsdag 9 – 11 + 13 – 15
Torsdag 9 – 11 + 13 – 15
Fredag 9 – 11

För att få en lagom stor grupp på våra workshops har vi ett maxantal på 16 elever. Våra workshops är indelade i pass på 2 timmar.

 

Förfrågningar utanför Upplands Väsby kommun

Förfrågan om tillgänglighet och kostnader för studiebesök och workshops för grupper och besökare utanför kommunen ombeds kontakta oss via e-post:

makerspace@upplandsvasby.se.