Boka

Väsby Makerspace har stängt bokningen för vårterminen som är fullbokad. Bokningskalendern för höstens bokningar öppnar så snart bokningsförfarandet är GDPR-anpassat. 

Kika på lämpliga och lediga tider i kalendern nedan för att göra en bokningsförfrågan. Markera först starttid i kalendern så länkas du vidare till ett anmälningsformulär där du kan välja innehåll och justera längden på workshopen. Detaljer om innehåll och upplägg i våra workshops hittar du under menyn workshops.

OBS! Bokningen är enbart preliminär fram tills du fått bokningen bekräftad per epost. 

Vi gör allt vi kan för att tillgodose din önskan om tid och innehåll och återkommer oftast om ett par dagar då vi säkerställt resurser i material och kompetenstillgång i våra makerpedagoger. Alla huvudmän har dessutom samma möjlighet att kostnadsfritt boka upp Makerspace i mån av tillgång när IKT-pedagoger, lärare eller pedagoger själva vill använda våra lokaler och verktyg.

Förfrågan om tillgänglighet och kostnader för studiebesök och workshops för grupper och besökare utanför kommunen ombeds kontakta oss på makerspace@upplandsvasby.se.